Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stabilitás Párna pumpával (35cm)

8.240 Ft (6.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Stabilitás Párnánk ideális eszköz az egyensúly és testtartás fejlesztésére; rátérdelhet vagy ráülhet edzés közben, hogy nagyobb kihívást tegyen maga elé, növelje törzsének erősségét, és formázza hasi izmait. Kiváló ülés közbeni használatra és asztalnál való dolgozáshoz is: mivel ez a párna lényegében ’instabil’, egyszerűen ráülve megdolgoztatja a törzs izmait és stimulálja testtartási reflexeit, hatékonyan edzésbe tartva Önt, míg ül.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: FSTABILITY19

Leírás és Paraméterek

A párna széken való használatához, egyhuzamban 15-30 perces használatot ajánlunk, szabályos időközönként ismételve a nap folyamán, hogy az izmai ne legyenek túlterhelve. Ha nagyobb kihívást keres, kiengedhet némi levegőt a párnából, hogy a párna stabilitását tovább csökkentse, vagy a hozzájáró pumpával még több levegőt engedhet bele. A göröngyös felszín segít azon felülethez való tapadáshoz, melyen a stabilitás párna használva van, a simább oldalán pedig csúszásgátló pontok vannak, melyek használata kényelmesebb ülés közben.

Nem csak tartássegítő, hanem számos gyakorlathoz is használható, egy teljes testet átmozgató edzéshez, az instabil felület a törzsizmokat aktiválva nehezebbé teszi a gyakorlatokat. Ülhet, térdelhet, állhat, plank-elhet vagy fekvőtámaszokat is végezhet rajta.

Termék adatai:

Felfújható vagy leereszthető a stabilitás növelésére vagy csökkentésére.
Párban is használható, egy-egy a lábak alatt
Egyik oldalon kicsi csúszásgátló pontok, másik oldal göröngyös
Méretek: átmérő 35cm
Szín: Szürke
Pumpát tartalmaz!
Anyag: Latex mentes PVC

Figyelmeztetések és használati utasítás:

1.Vegye ki a dobozból és használat előtt nézze meg, hogy nem sérült-e (ráncok és hajtás nyomok a szállítás miatt normálisak)
2.Ne használja a párnát ha bármilyen fajta jelét látja sérülésnek, például egy mély karcolást, vájatot vagy lyukat.
3.Ne töltse túl és ne használjon nagy nyomású tömlőt a felfújáshoz. Csak a hozzáadott pumpával fújja fel!