Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pro Függő tréner

25.530 Ft (20.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Pro Függő Tréner egy szállítható, könnyű edzőfelszerelés, mely lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol eddz: legyen az egy ajtókeret, falba szerelt horog vagy egy fa. Ellenállásként a saját testsúlyodat használhatod, ezzel erősítve az egész testet, miközben izmot építesz és a nem kívánatos zsírt is elégeted. A Függő Tréner fejleszti a hajlékonyságot és kitartást, e mellett pedig az erős törzs kialakításában és megtartásában is segít.
Elérhetőség: 10-15 munkanapon belül
Cikkszám: FSUSPTRAIN

Leírás és Paraméterek

A termék tulajdonságai:

-Száranként 450kg terhelésre tesztelt, nagy erősségű poliészter hálóból készült, melyeket ipari bartack varrat tart össze.
-Maximum felhasználó súly - 125Kg
-Egyedi acél T-kapocs csatunk az Apex stílusú pántok gyors állítását teszik lehetővé, melyeket 1.2m-től 2.5m-ig lehet állítani (akasztó pánt nélkül), hogy felhasználók méretéhez és képességeihez illeszkedjen.
-Az Apex pántok az 1.25m hosszú akasztó pánthoz kapcsolódnak 5 különböző kapcsolódási pontot biztosítva ezzel, a beépített ajtóval vagy falba szerelt horoggal (nem tartalmazza a csomag) való használathoz. Alternatívaként az akasztópánt fali horogba (nem tartalmazza a csomag) csíptethető vagy egy fa/biztos tárgy köré tekerhető, ha annak kerülete nem haladja meg az 1.1m-t. A minőségi ABS párnázott fogantyúk beépített lábtartókkal, a földön való gyakorlatokhoz és egy hálós zsák teszik teljessé a csomagot.