Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fuse Ladder bemutatkozó

 

 

Ismerd meg a Fuse Laddert, a Fuse Pilates (Washington D.C.) leghíresebb Pilates stúdiója által tervezett dinamikus berendezést! A stúdiójukban való átfogó fejlesztések után a Fuse Pilates az Align-Pilates-szel együtt dolgozva fejlesztette ki a legújabb verziót, gyorsan állítható rugókkal, egy párnázott háttámlával, mozgatható fűzőlyukakkal és gyakorlatok végtelen lehetőségével.

 

Amellett, hogy helytakarékos pénztárcabarát is, valamint minden mozgásformából vagy gyakorlatainkból a legjobbat hozhatjuk ki ezzel a gépezettel.

 

8 az 1-ben

1. Pilates

2. Jóga

3. Kardio

4. Barre

5. Erőnlétre való edzés

6. Egyensúlyozó gyakorlatok

7. Hajlékonyságot növelő gyakorlatok

8. Szuszpenziós edzés

 

Ezt a nem is olyan kicsi eszközt azért alkották meg, hogy különböző testmozgások leghatékonyabb és kihívást jelentő aspektusait az edzéstervünkbe tudjuk illeszteni, ilyen például a pilates, jóga, barre, valamint az intervallum edzés és az ellenálló képesség fejlesztésre szolgáló gyakorlatok. Ez a készülék egymagában lehetőséget biztosít a teljes testedzéshez, mivel megfelelő lehet erőnléti edzéshez, kardióhoz, hasizom erősítéshez, egyensúly, valamint hajlékonyság fejlesztéshez egyaránt. Mindenhez, ami elengedhetetlen az egészséges és fitt testért.

 

 

A Fuse Ladder szórakoztató és kihívásokkal teli edzést kínál a rugó ellenállásos gyakorlatokkal, pont, mint egy Pilates fél-Cadillac, csak a mászással, függeszkedéssel, ügyességi és egyensúlyozási nehezítésekkel kombinálva, egy következő szintre emelhetjük a mindennapi edzéseinket. Az állva végzett gyakorlatok magukba foglalnak guggolás-variációkat, kitöréseket és egyensúlyt fejlesztő gyakorlatokat is, melyek a rugók, létra és a Ladder háttámlájának használatát egyaránt igénylik. A talaj gyakorlatokhoz a nagyobb kihívásért a rugókat és a létra különböző fokait is használatba vehetjük. A fent elhelyezkedő két rúd lehetőséget nyújt függeszkedő gyakorlatokra, húzódzkodásra továbbá a felsőtest erősítésére, valamint a gerinc megnyújtására. A felső fűzőlyukak Függő Trénerrel együtt is használhatóak.

Hogy kedvet kapj a Fuse Ladderhez, nézz bele ezekbe a videókba!

 

 

A Fuse Ladder olyan felhasználóknak és oktatóknak lehet vonzó, akik ellenállást alkalmazó vagy saját testsúlyos edzést szeretnének, vagy olyan funkcionális fitnesz tréninget, mely kemény, egyedi és folyton változó. A Fuse Ladder olcsóbb, mint a reformerek vagy egyéb súlyzós gépek és kevesebb helyet is foglal el. Továbbá a Ladder órákat is tartó stúdiók a matrac gyakorlatokra építve megduplázhatják a stúdió lehetőségeit. A Fuse Ladder a gyakorlatokat tekintve kiaknázhatatlan, ami egy jelentős előny. Ráadásul hihetetlenül szórakoztató olyan mozdulatokat végezni, melyeket utoljára még gyerekkorában a játszótéren csinált az ember.

 

A Fuse Ladder csomag a következőket foglalja magába:

1 Függeszkedő rúd, 1 Ladder-re néző párnázott háttámla, 2 pár csúszó rugós fűzőlyuk, 3 rögzített fűzőlyuk, 2db 47cm-es Extra gyenge, rövid rugó, 2db 64cm Gyenge, hosszú rugó, 2db 64cm Közepes, hosszú rugó, 1 pár kéz/láb pánt dupla „D” gyűrűkkel és fém kapoccsal, 1 pár fogantyú.

A termék maga 64kg és 117kg bír el maximum.

 

A Fuse Ladder és az általa nyújtott megannyi lehetőségek annyira nagy vonzáserővel rendelkezik, hogy különböző mozgásformákat oktatók és gyakorlók is rajonganak ezért a gépezetért és a kemény kihívásokért, melyeket nyújtani tud. Az egyik legjobb gyógyír a mozgásszegény életmódra.

Ez az egyik legsokoldalúbb és leghatékonyabb teljes testedzést nyújtó készülék otthonod vagy stúdiód számára.