Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fuse Ladder

Ár:
603.800 Ft (475.433 Ft + ÁFA)
Ismerd meg a Fuse Ladder-t, egy új, a Fuse Pilates (Washington D.C.) leghíresebb Pilates stúdiója által tervezett dinamikus berendezést. A stúdiójukban való átfogó fejlesztések után, a Fuse Pilates az Align-Pilates-szel együtt dolgozva fejlesztette ki a legújabb verziót, gyorsan állítható rugókkal, egy párnázott háttámlával, mozgatható fűzőlyukakkal és a gyakorlatok végtelen lehetőségével.
Elérhetőség: 10-15 munkanapon belül
Cikkszám: FUSELADDER
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Fuse Ladder olyan felhasználóknak és oktatóknak lehet vonzó, akik ellenállás vagy testsúlyos edzést szeretnének, vagy olyan funkcionális fittnesz tréninget, mely kemény, egyedi és folyton változó. A Fuse Ladder olcsóbb, mint a reformerek vagy egyéb súlygépek és kevesebb helyet is foglal el. Továbbá a Ladder órákat tartó helyek a matrac gyakorlatokra építve megduplázhatják a stúdió lehetőségeit. A Fuse Ladder a gyakorlatokat tekintve kiaknázhatatlan, ami egy jelentős előny (mindenki, a Barre-t kedvelőktől a HIIT oktatókig rajong a Fuse Ladder által nyújtott kemény edzésért!) Ráadásul hihetetlenül szórakoztató olyan mozdulatokat végezni, melyeket utoljára még gyerekkorában a játszótéren csinált az ember.

A Fuse Ladder szórakoztató és kihívást jelentő edzést nyújt a rugó ellenállásos gyakorlatokkal, pont, mint egy Pilates fél-Cadillac, csak a mászással, lógással, ügyességi és egyensúlyozási nehezítésekkel kombinálva, egy következő szintre emelhet Téged. Az állva végzett gyakorlatok magukba foglalnak guggolás variációkat, kitöréseket, és egyensúlyt próbára tevő kihívásokat is, melyek a rugók és a Ladder háttámlájának használatát egyaránt igénylik. A talaj gyakorlatokhoz a nagyobb kihívásért a rugókat és a létra különböző fokait is alkalmazzák. A két magasan lévő rúd rúd lehetőséget nyújt lógó gyakorlatokra, húzódzkodásra a további felsőtest erősítésért és a gerinc megnyújtására. A felső fűzőlyukak Függő Trénerrel együtt is használhatóak. Hogy kedvet kapj a Fuse Ladderhez, és hogy lásd, hogyan tudna a termék klienseiden segíteni, nézz bele a linken található bemutató videókba: https://www.fuseladder.com/tutorials

A csomag tartalma: -1 x Függeszkedő rúd
-1 x Ladder-re néző párnázott háttámla
-2 pár csúszó rugós fűzőlyuk
-3 x rögzített fűzőlyuk
-2 x 47cm Extra gyenge, rövid rugó (sárga)
-2 x 64cm Gyenge, hosszú rugó (lila)
-2 x 64cm Közepes, hosszú rugó (piros)
-1 x pár kéz/láb pánt dupla „D” gyűrűkkel és fém kapoccsal
-1 x pár fogantyú

Méretek: 237cm (M) x 80cm (Sz) x 49cm (H)

Hasonló termékek

729.800 Ft (574.646 Ft + ÁFA)
762.000 Ft (600.000 Ft + ÁFA)
440.000 Ft (346.457 Ft + ÁFA)
440.000 Ft (346.457 Ft + ÁFA)
414.800 Ft (326.614 Ft + ÁFA)

Keresés