Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A Reformer
2021. 02. 16. 21:30:32
A Reformer
Még a legelső blog bejegyzésünkben beszéltünk a különböző Reformerekről, de inkább a technikai dolgokba merültünk el mintsem a mindennapi használatukról, ezért elmeséljük nektek általánosságban mit lehet a Reformerről tudni.
Mire számíts az első pilates órán és hogyan készülj fel rá
2021. 01. 14. 14:52:30
Mire számíts az első pilates órán és hogyan készülj fel rá

Már sokszor hallottál a pilatesről, de még nem határoztad el, hogy elmenj egy órára és próbára tedd magad? Nem vagy biztos benne, hogy megérné-e, vagy csak nem tudod mire számíts? Bízd ide! Mi elmeséljük miként is zajlanak a dolgok a stúdióban.

Fuse Ladder bemutatkozó
2020. 12. 26. 20:52:51
Fuse Ladder bemutatkozó

Ismerd meg a Fuse Ladder-t, a Fuse Pilates, gyorsan állítható rugókkal, egy párnázott háttámlával, mozgatható fűzőlyukakkal és a gyakorlatok végtelen lehetőségével!

Interjú Sáfrány Emesével
2020. 11. 23. 11:33:18
Interjú Sáfrány Emesével

Ismét egy interjúval készültünk nektek, ezennel Sáfrány Emese, Európai Bajnok mesél magáról nektek! Emesével sok televíziós show műsorban is találkozhatunk, de még a könyvesboltok polcain is! Emellett otthonosan mozog a festészet, a tánc, az aerial sportok, a pilates és mind ezek oktatása terén is. 

Megnyílt a stúdiónk!
2020. 11. 23. 11:02:05
Megnyílt a stúdiónk!
Nagy örömmel jelentjük be, most már hivatalosan is, hogy megnyílt a stúdiónk. Igen, már egy ideje nyitva vagyunk, hamarabb is megtehettük volna a nagy bejelentést, viszont biztosra akartunk menni, hogy minden az elképzeléseink szerint alakul és a sok kis apró-cseprő dolgok miatt ez elhúzódott, de végre minden a helyére került, így tárt kapukkal várhatunk titeket.
Ismerjük meg a Pilates Combo Chair-t!
2020. 11. 06. 12:06:46
Ismerjük meg a Pilates Combo Chair-t!
Szeretnénk kicsit részletesebben mesélni nektek pilates gépeink és eszközeinkről. A Ladder Barrel bejegyzésünk után, úgy döntöttünk, hogy külön felszerelésekre összpontosított blog bejegyzésekben leírjuk miket lehet tudni eszközeinkről, így most a kevésbé elterjedt, de fantasztikus pilates székekre fogunk fókuszálni, ezek közül is a Pilates Combo Chair-re. 
Mentális egészség és a pilates
2020. 10. 12. 22:44:40
Mentális egészség és a pilates

A modern világ tele van nyugtalansággal, stresszel és káosszal. Mindannyian egy belső békére és nyugalomra vágyunk, amely segítene megérteni mindazt, ami az életünkben zajlik. A belső egyensúly keresése közben általában találkozhatunk népszerű önfejlesztési technikákkal, mint például meditáció, terápia, pozitív vagy motiváló idézetek, de míg ezeket gyakrabban vesszük figyelembe, addig bármilyen testmozgásra ritkábban tekintünk úgy, mint a kiegyensúlyozottsághoz vezető út.

Tudjunk meg többet a Ladder Barrelről
2020. 10. 12. 22:32:34
Tudjunk meg többet a Ladder Barrelről

Fejleszd hasizmodat Ladder Barrellel!
Próbáltad már valaha is a Ladder Barrelt vagy a gerinckorrekciós eszközök valamelyikét? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megtedd! Hogy miért, arról most részletesen beszámolunk:

 

 

8 ok, miért hordj lábujjas zoknit
2020. 09. 27. 14:55:26
8 ok, miért hordj lábujjas zoknit

A szeptemberrel együtt beköszöntött az ősz és ezzel együtt a fázós lábak is, ezért úgy gondoltuk, hogy mesélünk kicsit a nálunk is kapható Toesox lábujjas zoknikról, azok hasznosságáról, valamint a lábfejünk és lábujjaink egészségének fontosságáról.

 

 

A pilates 6 alappilére
2020. 09. 04. 14:32:41
A pilates 6 alappilére

Már egy korábbi blog bejegyzésünkben (Mi is a pilates?) megemlítettük, hogy a pilates 6 alappilléren nyugszik és ebben a cikkben kicsit részletesebben bemutatjuk ezeket. Sokan nem adnak jelentőséget ezeknek, viszont ezek összese igen is a pilates magja. Az összes pilates gyakorlat erre a hat nagyon fontos alapelvre épül, amik nélkül a pilates igazából „csak” torna. Akkor lássuk is, mik teszik a pilatest azzá, ami.