Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Megnyílt a stúdiónk!
2020. 11. 23. 11:02:05
Megnyílt a stúdiónk!
Nagy örömmel jelentjük be, most már hivatalosan is, hogy megnyílt a stúdiónk. Igen, már egy ideje nyitva vagyunk, hamarabb is megtehettük volna a nagy bejelentést, viszont biztosra akartunk menni, hogy minden az elképzeléseink szerint alakul és a sok kis apró-cseprő dolgok miatt ez elhúzódott, de végre minden a helyére került, így tárt kapukkal várhatunk titeket.
Ismerjük meg a Pilates Combo Chair-t!
2020. 11. 06. 12:06:46
Ismerjük meg a Pilates Combo Chair-t!
Szeretnénk kicsit részletesebben mesélni nektek pilates gépeink és eszközeinkről. A Ladder Barrel bejegyzésünk után, úgy döntöttünk, hogy külön felszerelésekre összpontosított blog bejegyzésekben leírjuk miket lehet tudni eszközeinkről, így most a kevésbé elterjedt, de fantasztikus pilates székekre fogunk fókuszálni, ezek közül is a Pilates Combo Chair-re. 
Mentális egészség és a pilates
2020. 10. 12. 22:44:40
Mentális egészség és a pilates

A modern világ tele van nyugtalansággal, stresszel és káosszal. Mindannyian egy belső békére és nyugalomra vágyunk, amely segítene megérteni mindazt, ami az életünkben zajlik. A belső egyensúly keresése közben általában találkozhatunk népszerű önfejlesztési technikákkal, mint például meditáció, terápia, pozitív vagy motiváló idézetek, de míg ezeket gyakrabban vesszük figyelembe, addig bármilyen testmozgásra ritkábban tekintünk úgy, mint a kiegyensúlyozottsághoz vezető út.

Tudjunk meg többet a Ladder Barrelről
2020. 10. 12. 22:32:34
Tudjunk meg többet a Ladder Barrelről

Fejleszd hasizmodat Ladder Barrellel!
Próbáltad már valaha is a Ladder Barrelt vagy a gerinckorrekciós eszközök valamelyikét? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megtedd! Hogy miért, arról most részletesen beszámolunk:

 

 

8 ok, miért hordj lábujjas zoknit
2020. 09. 27. 14:55:26
8 ok, miért hordj lábujjas zoknit

A szeptemberrel együtt beköszöntött az ősz és ezzel együtt a fázós lábak is, ezért úgy gondoltuk, hogy mesélünk kicsit a nálunk is kapható Toesox lábujjas zoknikról, azok hasznosságáról, valamint a lábfejünk és lábujjaink egészségének fontosságáról.

 

 

A pilates 6 alappilére
2020. 09. 04. 14:32:41
A pilates 6 alappilére

Már egy korábbi blog bejegyzésünkben (Mi is a pilates?) megemlítettük, hogy a pilates 6 alappilléren nyugszik és ebben a cikkben kicsit részletesebben bemutatjuk ezeket. Sokan nem adnak jelentőséget ezeknek, viszont ezek összese igen is a pilates magja. Az összes pilates gyakorlat erre a hat nagyon fontos alapelvre épül, amik nélkül a pilates igazából „csak” torna. Akkor lássuk is, mik teszik a pilatest azzá, ami.

 

 

Elsőként nálunk!
2020. 08. 13. 12:38:19
Elsőként nálunk!

Magyarországon elsőként mi forgalmazhatjuk a DHARMABUMS Yoga & Activewear etikusan és újrahasznosított anyagokból készült termékeit! Nagy megtiszteltetés ez számunkra, valamint közel is áll a szívünkhöz. 

 

Interjú Medgyasszay Dórival
2020. 07. 21. 13:06:49
Interjú Medgyasszay Dórival

Egy rendkívül kitartó, energetikus és kedves személyiség, aki az élet megannyi területén megpróbáltatta magát a programozástól a modellkedésen át, hogy megtalálja mi az, amiben igazán jól érzi magát. Az út a pilateshez vezetett.

 

 

A pilates és az egyensúly
2020. 07. 16. 12:36:33
A pilates és az egyensúly

Míg gyermekkorban az egyensúlyunknak szinte semmi sem szab határt, addig ez felnőttként már nem teljesen igaz. Viszont a pilates ebben is segíthet, már néhány hetes rendszeres pilates után észrevehető a javulás más sportágakban vagy edzés fajtákban történő gyakorlás során, valamint olyan gyakorlatok végzésekor, melyekben korábban meginogtál, semmiségnek fog tűnni.

Interjú Hidvégi Andreával
2020. 06. 29. 20:58:11
Interjú Hidvégi Andreával

Úgy gondoltuk, hogy kicsit megfűszerezzük a hangulatot és elszakadunk az oktató jellegű blog bejegyzésektől, és egy ember közelibb blog bejegyzéssel készülünk nektek, így virtuálisan elhoztuk nektek Hidvégi Andreát.
Andreával 2019 szeptemberében ismerkedtünk meg. Egy rendkívül aktív személyiség és nem csak fizikailag, de a közösségi oldalakon is. Nem rég kezdte el saját YouTube csatornáját, melyet az otthoni edzéseknek dedikál, így mindenkinek elérhetőbbé téve a pilatest.